Bæredygtigt Landbrug rydder forsiden på Sjællandske

Det sjællandske dagblad dækker intensivt sagen om foreningens klage til Miljø- og Fødevareklagenævnet over spildevandsforurening

Dagens avis 1 Nov 23

Sagen om spildevandsforurening i Fladsåen udenfor Næstved eksponeres nu overfor en noget bredere skare end blot landmænd og embedsfolk.

Et af landets største dagblade – Sjællandske – har således problemstillingen som bærende forsidehistorie på Næstved/Faxe/Vordingborg-udgaven onsdag. Hvor det bl.a. skitseres, hvordan Bæredygtigt Landbrug har påklaget en afgørelse fra Miljøstyrelsen til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

“Miljøstyrelsen har frikendt sig selv, hvilket er helt grotesk. Nu går vi efter at få ophævet afgørelsen samt at få den henvist til fornyet behandling”, lyder det bl.a. i artiklens fortsættelse inde i avisen fra Bæredygtigt Landbrugs chefjurist Nikolaj Schulz.

“Det danske måleprogram er elendigt og hullet som en si. Hvordan kan man sige, at der ikke er sket en miljøskade, når der ikke måles?”, spørger han.

Begge citater stammer fra den pressemeddelelse, som Bæredygtigt Landbrug har sendt til avisen og andre medier. Dén tekst kan du læse via linket herunder.

Bæredygtigt Landbrug om spildevands-klage: Miljøstyrelsen beskytter ikke miljøet

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@blb.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top